Kroniske smerter

Kroniske eller vedvarende smerter, er beskrevet som smerter der ikke har været i bedring i mere end 3 måneder.

Vedvarende smerter er eksempelvis konstant hovedpine, kronisk træthed i ryggen, smerter i ryggen over længere tid, tilbagevendende symptomer af ovenstående eller måske noget helt andet, som du har gået og døjet med i længere tid.

Kroniske smerter er et misvisende ord, da disse smerter ofte kan behandles. Ikke alle kroniske smerter kan fjernes helt, men de kan ofte reduceres betydeligt med den rette behandling.
Den kroniske smerte er ofte mere kompliceret sammenlignet med den akutte. Kroniske smerter skal derfor behandles med en lidt ændret indgangsvinkel sammenlignet med de akutte smerter. Dette betyder, at vi i forbindelse med den manuelle behandling ligeledes ser på kostvaner, søvnmønstre, stressniveau, klient uddannelse således at du selv har indblik i, hvad din krop fortæller dig og ikke mindst, hvorfor den gør det.

Vigtigt at huske på

Det er vigtigt at huske på, at man ikke behøver være smertefri for at kunne vende tilbage til en normal hverdag. Vær så aktiv som du kan, bevæg dig og lav de ting, som giver mening for dig.
Vores mål er at vi sammen kan få dig tilbage til din normale hverdag.

Andre ydelser hos Specfysio